“Het afgelopen jaar het ik de opleiding Coaches voor farmacie gevolgd. Door alle coronaperikelen liep deze iets anders dan gepland. Dankzij de creativiteit en inventiviteit van Sharon en Rick hebben we het programma met zijn allen toch kunnen doorlopen wat resulteerde in een fysieke slotdag met bijzondere persoonlijke verhalen. Mede dankzij het enthousiasme alsook de persoonlijke benadering van Sharon en Rick ontstond er binnen de groep al heel snel een gevoel van vertrouwdheid waarbij een ieder zijn ik kon en mocht laten zien. De persoonlijke verhalen van Sharon en haar open blik bij casussen zijn verhelderend. Ik kijk terug op een mooi leerzaam jaar die mij niet alleen de handvatten heeft gegeven voor het begeleiden van een intervisie groep maar die ik ook heb ervaren als een verrijking voor mezelf. Kan deze opleiding aan iedereen aanbevelen…!”

-Monique Martens, openbaar Apotheker BENU


“Pilot intervisie van toegevoegde waarde voor de opleiding Openbaar apotheker specialist! De afgelopen maanden heb ik aan de pilot mee mogen doen. Goed om de intervisie al vroeg in de vervolgopleiding te kunnen volgen. Een eyeopener! Bedankt Sharon Schouten en collega.”

-Abdessamad El Mousati


“Afgelopen half jaar ben ik met veel plezier begeleid door Sharon voor cursus tot intervisiecoach. Sharon heeft oog voor goed feedback!”

-Yuen San Au, apotheker bij BENU Zijdelwaard


“Gisteren heb ik mijn opleiding tot gecertificeerd intervisiecoach door Sharon Schouten-Tjin en Rick Boessen mogen afronden. Een verrijkend traject waarbij ik veel heb mogen leren over de verschillende onderliggende modellen die van toepassing zijn op de begeleiding van intervisie groepen. Ik heb de coaching van Sharon ten alle tijde als zeer opbouwend ervaren, maar ook praktisch toepasbaar en met groot respect voor de individuele personaliteiten van de deelnemers. Onder haar en Ricks begeleiding heb ik veel mogen leren, ook over mijzelf. Ik kan een coaching traject met Sharon van harte aanbevelen!”

-Regine Siedenbrug, beherend apotheker bij Apotheek Rijnwoude

“Sharon heeft een zeer plezierige manier van werken. Ze blijft rustig en heeft een fijne energie. Ze voelt de groep goed aan en weet haar boodschap duidelijk over te brengen. Het is een hele prettige manier van trainen/coachen.”

-Corinne Geels, zzp-er openbaar apotheker


“Sharon kan scherp observeren en helder analyseren wat er speelt in een groep en bij personen. Ze laat veel ruimte om eigen inzichten te vinden. Door haar achtergrond als apotheker herkent ze ook ervaringen van andere apothekers, dat geeft een snelle match bij ‘apothekersproblematiek’.”

-Dirk Stobbe, beleidsmedewerker Specialismen Farmacie


“Sharon is enthousiast en bevlogen en zeer kundig als het gaat om scholing en persoonlijke ontwikkeling van zorgverleners. Bovendien is ze prettig om mee te werken en zijn deadlines ook daadwerkelijk deadlines!”

-Marnix Westein, KNMP


“Sharon heeft door haar kennis over opzetten van scholing ons geholpen om op weg te gaan naar een motiverend scholingsplan voor farmaceutische zorgmedewerkers, en door haar analytische en flexibele competenties heeft het proces er naar toe zo veel meer opgeleverd dan ik op voorhand had verwacht. Vol energie kijk ik uit naar de volgende stap!”

-Nicolette List-Kornaat, apotheker bij Wolk Academie en UPLUS zorgdiensten