Onze teamtraining : ,,De beste patiëntenzorg bereik je met een topteam binnen je apotheek’’, is StiPCO goedgekeurd! Nogmaals dank SANA voor het meedenken. Wat betekent dit voor apotheekteams?

1) De gehele deelnemersfee van 375 euro per persoon voor deze SANA geaccrediteerde training wordt bekostigd door StiPCO (tussen 24 juni en 31 december 2019)

2) Drie leuke avonden (in de apotheek) waarop we met jullie aan de slag gaan om je bewust te worden van je persoonlijke voorkeuren en begrijpt wat dit betekent voor samenwerken met medezorgprofessionals en communiceren met de patiënt.

3) Gegarandeerd inspirerende avonden met innovatieve en motiverende oefeningen, waarbij de ontwikkeling van de apothekersassistent centraal staat.

4) Het leveren van optimale patiëntenzorg door het ‘Leren en Ontwikkelen’ van de apothekersassistenten centraal te stellen, waardoor de kwaliteit van samenwerken en communiceren toeneemt. We hebben plaats voor maximaal 25 teams!

Geïnteresseerde apotheekteams (apothekers en apothekersassistenten) kunnen zich melden bij: sharon@zelfprofessionalisering.nl

Volledige informatie te vinden op:https://www.pe-online.org/public/OpleidingDetail.aspx?courseID=357021&pid=142

In samenwerking met Yvonne Caspers en Rick Boessen

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *